Reparera Office 2016

Om något krånglar i Office 2016 så kan det vara en bra idé att köra en reparation av Officepaketet.

1. Klicka på startmenyn och sök efter "Program och funktioner"

2. Leta upp Microsoft Office i listan. Om ni kör via Office 365 heter den Microsoft Office 365. Om ni kör fristående version heter den Microsoft Office 2016. Markera raden och klicka sedan på Ändra.

3. Välj Onlinereparation och klicka Reparera. Reparationen körs och ett meddelande visas när det är klart.

Prova nu om det fungerar bättre.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.